Tuesday, 19 June 2012

Lagu tema Dejavuu di Kinabalu !

Aku yakin mesti ramai dah start follow drama Dejavu Di Kinabalu tiap2 petang kann.. Dan mesti ada yang tangkap syok dengan lagu tema dia.. sambil aku hapdet ni pon masih dok nyanyi pelan2 sebab lirik tak tahu lagi... Lagu tema drama Dejavu Di Kinabalu bertajuk Butterfly nyanyian Melly Goeslow dan Andhika Pratama. Aku saje nak share lagu tu dengan korang sebab aku dah start angau !! hehehe tangkap leleh petang2 tengok muka Aqasha dalam cerita tu.. Apapon kiter layan dulu video ost drama Dejavu di Kinabalu di bawah !



No comments:

Post a Comment