Thursday, 7 March 2013

MANAGER KATE NYERRR !!

Tadaaaa ! Ni laa tempat keje aku yang baru.. hehehe entry lepas aku dah bagitau kan, aku dah mula bekerja sepenuh masa ,  bukan lagi suri rumah.. Tak sempat aku nak asah skill memasak aku , dah mula keje balik.. huhu maafkan aku suamiku, sebulan dua ni kita makan kedai je laa dulu yer.. =D


Dan disinilaah tempat keje aku,  outlet baru DNA boutique @ Setia City Mall.. Kepada sesiapa yang blur tak tahu DNA butik ni apa, meh sini aku kasi intro skit.. Yerlaa mana laa tau ada jugak yang tak kenal siapa founder dia kaannnnnn...!! Siapa tak kenal mungkin rumah korang takde tv gamak eh, ataupon korang tak pernah follow perkembangan dunia hiburan malaysia, ( baca majalah People , Galaxsi jer kaann ) atau korang memang tak kenal artis malaysia seorang pun.. hohohoh lantak lahh apa pun alasannya.. 



* yang tengah itu adalah owner DNA @ Setia yerr =D *

Founder untuk butik DNA ni ialah Dynas Mokhtar, seorang pelakon, model , pengacara & duta untuk beberapa produk.. DNA stand for Dynas Nursing Attire, dekat butik ni , bukan setakat baju-baju pregnant , breastfeeding jer adooo tapi produk-produk yang berkaitan dengan penyusuan turut di jual.. Contoh :  produk tambah susu, produk memberi tenaga kepada ibu-ibu, bantal untuk menyusu & macam - macam lagi laahh ! Lebih2 cerita nanti korang kate nak promote pulaak.. hehehe


Okey ! Cukup laa intro pasal butik , nak cite pasal keje aku lak.. Aku kat sini , as a Shop Manager kat outlet ni.. Hamekk ko , Manager terus jawatan aku.. hahaha walaupon tak pernah ada experience dalam bidang retail ni kan, disebabkan busines adik beradik mampulaa aku pegang jawatan ni.. Tapi before nak start ni pon aku kene jugak gi training, yerlaa ahkak ni mana la tau nak buat cashier laa, jual-jual produk ibu menyusu ni.. Anak pon belum ada, so knowledge tu kene laa ada.. tak gitewww ?? =D

*walaupon manager tapi di situ jer workplace aku hahaha (layaklaa kan) *

Sebenarnya memang lari giler bidang aku dengan apa yang pernah aku keje sebelum ni, kalau dulu pegang camera , pen & kertas, sekarang pegang duit hari-hari rasa seronokkk weiii ! walaupunnnn bukan duit aku.. hahaha 

Sebelum ni aku suka sangat kan pergi shopping mall , tengok wayang , makan, tak pun window shopping sekarang hamek ko.... keje dalam shopping mall sampai aku naik muntah tengok kedai-kedai kat sini.. tak tau nak masuk kedai apa dah , dah hafal semua nama kedai.. sikit lagi kalau aku bosan , layak dah apply keje kat information kat G Floor tuu.. hehehe

So kawan-kawan yang baca entry aku ni kalau datang Setia City Mall jangan luper jenguk aku kat kiosk DNA k ! Tapi roger laa dulu, kadang aku ni merayap ntah mana-mana, biasalah kate manager kene laa buat-buat sibuk !! =P huh ! 




* antara baju koleksi DNA *

1 comment:

  1. tumpang tanye.. still keje situ ke? if yes please contact sy... nk tanye pasal barang2 kt situ.. im mommy to be.. heee... 011 2364 0084.. ( hunny )

    ReplyDelete