Thursday, 21 June 2012

Catwalk Dewi2 80an !



Aritu aku update artis-artis kite yang pernah menyertai dewi remaja sebelum bergelar artis. tapi kali ni aku nak share dengan korang video plak. Masa ni zaman 80an, so ternyata memang banyak laa perbezaan dengan zaman kiter sekarang. Mesti korang akan gelak terguling-guling tengok bekas2 dewi remaja tahun 80an ni yang sekarang dah jadi mak2 !! 
Part yang aku tak boleh blah skali ialah cara catwalk dan pose dorang.. Ntah sapelahh yang ajar dorang masa tu kan.. Dan pengacara masa tu Salleh yaccob, dia adalah antara pengacara paling hot kot zaman tuhh ! tak heranlah sekrang dia dah beristeri empat.. Citer banyak pon tak gune hope korang enjoyyy !! =) 

2 comments:

  1. Perlu ke jalan pegang2 skirt..pastu tahu lah stage kecik terpaksa jalan ala2 slow motion hahahahaa sumpah lawak...terbaikkk la yana!

    ReplyDelete
  2. anne : wakakak tau xpe ! jalan mcm orang lalok jer kan.. pastu tangan nk letak kt bahu ! pose smua sepesennn jerkk !

    ReplyDelete