Thursday, 15 January 2015

Hello ....

Assalammualaikum...

Yerrr memang lama tak hapdet , bosan jugak bukak jer blog asik2 entry 6bulan lepas .. Sampai ada yang ingat aku dah mengandung sebab tu lama tak hapdet blog.. huhu okey itu tak kelakar yerkk! Tapi aku harap kata-katamu menjadi satu DOA..Aminnnn =)

Dan paling terharu buat aku bila terserempak dengan silent reader, siap tegur lepas siap pesanan penaja suruh aku hapdet blog balik.. Derr... Aduii merah padam menahan malu uoolss.. Rasa macam tak caye korang begitu supportive nak aku merepek kat sini. Akak bukan laa glamer benor , tapi bila ada yang tegur tu rasa macam eeh betul ker kome follow blog teman??? 

^_____^ " Pandang dari atas ke bawah "

Apa-apa jerla, arini aku menulis pun bukan nak buat comeback ker, throwback , or apa2 jerla.. cuma aku memang rindu sangaaat nak merepek kat sini , sebenarnya sebelum ni ada jer dua tiga entry aku cuba nak hapdet tapi sangkut-sangkut ceritanya.. Sudahnyaa tahu-tahu basiiiii !! Dah tak best rasa nak hapdet.. 

Walaupon ada yang kata tak per hapdet jer , janji ada story.. Huh! tapi kalau korang baca story aku macam tengok citer seram kelakor tapi tak kelakor sangat tak ke rasa macam nak muntah.. ?? So dari aku syok sendiri baek aku kepam jer citer2 tu.. 

Itu satu masalah, satu masalah lagi ..kadang-kadang memang aku tak rasa ada benda nak citer kat semua orang.. huhuhu takat makan kat Chilis dengan en somi nak story mory kat sini rasa macam gedik sangat uolss. Akak pon tak de anak lagi , nak hapdet pasal kecomelan atau kisah anak sendiri pon tak boleh..

Nak story pasal bisnes ?? hurmm bukan laa jutawan , atau business woman tahap profesional nak poyo-poyo... Life aku biasa jer , rasa macam sama dengan korang-korang kot , silap-silap korang lagi happening! Kesahnya bila setiap kali bukak jer blog pikir takde apa yang menarik , itulaa yang bersawang sampai bertahun.. Sedih! 

Okey la , rasa macam dah cukup untuk aku say hello to everyone menandakan aku masih wujud disini dan give a big welcome to 2015 ! Tunggu laa kalau esok lusa ada citer menarik aku nak throwback & tempek kat sini.. mana tahu kenn.. 
btw semoga perjalanan tahun ni dipermudahkan  untuk aku dan korang semua =)

See yaa ! 

2 comments:

  1. merepek2 pun best juga baca..hehe.. smoga thun 2015 Allah kurniakn rezeki anak pd lyana :-)

    Norsalihah

    ReplyDelete
  2. norsalihah shaleh : huhu tq2 sudi baca blog kiter yang senduuu !! amin =)

    ReplyDelete