Thursday, 3 July 2014

Nak Jemput Jugaakkk !!

Assalammualaikum !!
Hanis Zalikha jemputtt aku pun nak jugaaak !! hekehek .. dah alang-alang join bazaar dengan retis tetaap nak tumpang glamer jugak .. 


Okey Sesiapa yang free this weekend ni jom ler ramai-ramai ajak kawan-kawan, jangan ajak boyfriend , jangan ajak laki.. Sebab shopping kat bazaar kalau ajak laki nanti mesti dia rengsaaa.. huh ! tau tak rengsa tu apa ?? Rengsa tu rimass !! Mahu tak nyer , dengan orang ramai , ( hopefully ramai laa ) pastu tau jelaa kita pompuan ni kalau nak membeli terbelek-belek , nak try laa , nak tawar menawar lagi , pastu nak mengedik amik gambor dengan retis pulak kalau ada peluang lerr , kalau takde lambai-lambat dari jauh pon aci... huhu Dah tu korang ingat cik abang gagah nak tengokk sajer sepanjang proses kita nak menyopping tu.. 

Kalau ada anak kecik pon toksah laa gatal nak bawak , mintak la tolong cik abang ke , mak ke tengok kan kejap.. Mintak cuti setengah hari dari jaga anak , untuk release tension cakap kat depa.. heeii betul laah ! Shopping tu ken satu terapi.. Bila takde anak, tak de laki baru laa dapat shopping dengan senang hati.. Tapi jangan lupe awal-awal mintak duit kat laki , kang terkulat-kulat pulak korang nak beli barang tapi terbajet-bajet.. 

Rugiii oii sape tak datang sebab memang bapak ramai giler artis nak buat clearance stock , & jual baju pre loved item antaranya Lisa Surihani , Liyana Jasmay & Diana Danielle .. Wajib aku jengguuk booth dorang awal-awal , mana tau kot2 dapat baju raya meletop dari dorang.. Lisa & Liyana Jasmay tu size-size aku jer tuhh.. hukhukhuk 


Okey aku plak nanti akan jual kasut-kasut dari On9 Shop aku #shopperliciousboutique dan baju-baju raya dari collection dynas nursing attire.. Wajib laa korang singgah booth aku jugak , sebab aku rasa tak banyak booth jual kasut so senang nak cari.. Booth aku table clothe warna biru sebelah Diana Danielle .. eeeh nak jugak bagitau ni !! Semestinya kasut-kasut nanti aku akan bagi great offers !!! 

Kat bawah ni antara list retis-retis yang akan turut gigih menjual esok & ahad di Karnival Teratak Glam Raya, Stadium Tertutup Melawati.


*copy paste from Hanis Zalikha

Scha Alyahya – Jual baju dan aksesori dari butik terkenal dia Schapoholic.

Awal Ashaari- Jual baju dan aksesori lelaki dari jenama Lawa by Awal.

Yana Samsudin- Jual Yana Super Cookies yang memang HOT setiap tahun.

Elfira Loy- Jual scarf dan aksesori handphone direka sendiri jenama Twinkle by Elfira.

Zara Zya- Jual kuih raya dan tudung Zya by Zara Zya collection.

Achey Bocey- Jual Kek Cokelat Kintang Kintung.

Emma Maembong – Jual instant hijab koleksi Hijab by Emma Maembong.

Neelofa- Jual kanta lekap jenama sendiri, Lofa Lens yang menjadi kegilaan ramai.

Diana Danielle- Jual baju-baju raya gorgeous harga berpatutan dari kolabrasi Melinda Looi bersama Diana Danielle.

Lisa Surihani turut serta- Jual barang terpakai Lisa dan juga suaminya Yusry dan kutipan akan disumbangkan kepada persatuan MERCY bagi membantu golongan yang memerlukan. 

Tetiba, Liyana Jasmay pun nak jual baju2 dia yang terpakai aka pre-loved aka omg baju LJ!!!

DAN RAMAI LAGI CONTOHNYA JENAMA @zawara @bbytlcs @seqoci @psychedelicstore @bokkitahijab @nurulwonderwardrobe @furbyandsugar @bakingbrothers @youmeandshoes @kree_my @wirdawina eh beratus lagilah nak list sini! Datang je! Baju kebaya kurung jubah tudung, baju melayu & jubah lelaki, baju kurung kebaya dress kanak-kanak, kuih raya biskut raya kek lapis raya semua ada k thanks bye! Rugi tak pergi tuh jer nak cakap. Ajak mak bapak sebab diorang banker k bye.

No comments:

Post a Comment