Friday, 22 February 2013

LUPA INGATAN !

Hollaaa.. i'm back!! perghh lama giler tak hapdet blog , rasa macam luper ingatan sekejap yang aku ada blog.. boleh gitew?? ampun ler , walaupon aku tau takde sape kesah pon aku hapdet ke tidokk.. 

Aku tersangat bzz u alls, nak update apa yang aku buat dalam masa 2 bulan ni pon tak tau nak mula dari mana.. #bajet hebat jerk, bagitau cengitu.. yerrr sila cebikkan bibir korang.. mak okey jer !! 

Entry ni aku tak nak story mory panjang lebar, cume aku nak bgtau sekarang aku dah kerja balik !! so itu salah satu sebab kenapa aku tersangat bzz..  hehe sila abaikan entry aku yang bercita2 nak jadi suri rumah sepenuh masa, melayan suami tu dulu.. mungkin cita2 tu akan boleh aku tunaikan bila dah beranak pinak nanti..  

Aku kerja ni sebenarnya pon nak tolong kakak aku, kalau keje dgn orang mungkin aku kene pikir banyak kali nak terima offer.. Tetapi business on9 aku tu masih tetap berjalan seperti biasa yer.. Nak tahu aku keroje apa, tunggu next entry laa yer aku update dengan gambor sekali.. hari ni aku kasi ucapan perkenalan dulu... hahaha *sambil lambai2*  #motif ??? 

Sebelum tu tatap dulu penampilan terkini... gambar curik dari blog kathyjem, sebab aku malas nak edit gmbar yang aku ada.. mood malas, malas, malasssssssssss !!  hehhe mana laa tau kot2 ada yang tak tahu aku dah berambut pendek. Derrrr motif sangat nak bagitau.. Rambut ni aku potong masa bulan lepas, rimas dah tahap dewa akhirnya aku kerat tanpa rasa bersalah... tapi bila 2,3 hari potong baru rasa nyesal !  whua whua whuaaa Okeylah ! choc chin chau ~