Friday, 8 March 2013

SHOOTING WITH PA&MA MAGAZINE

Rabu lepas Dynas ada photo shoot dengan majalah Pa&Ma kat DNA, Setia City Mall (SCM) .. Dua minggu sebelum tu Dynas dah bagitau aku , tapi aku ingat Dynas dan kenit-kenit (anak-anak) dia jerlaah  sekali rupanya ada dua lagi artis , iaitu Yatt Hamzah & Atie AF..

*Nantikan kemunculan mereka di Majalah pa&ma nanti * 

So apalagi meriah laa kejap butik pagi tu,... Dah laa reporter & mekap-mekap artis tu aku kenal , yerlaa kawan-kawan lama masa kt Karangkraf dulu.. So kate kawan lama ,  kepoh laa kejap bila dah lama tak jumpaa, hehe ( sempat laa gosip-gosip sikit ) Pastu di tambah pulak dengan suara kenit-kenit Dynas dan Yatt, Si Khyra & Nia, dah  macam pasar malam laa pulaak jadinya..

*semua tengah berusaha nak buat Qaish gelak time nihh * 

 Dan yang bestnya Nia ni first time jumpa Khyra , tapi dah jalan pimpin tangan lagi depa nihh.. Kemain korang yer !! Si Nia tu siap suruh mak dia belikan kasut yang sama macam Khyra lagi.. Nasiblaa Sketches ada kat dalam SCM ni, kalau tidakk haru u alls.. macam-macam kerenah kan budak - budak ni.. =D Nasiblaa anak Atie AF ni baru 2 bulan , kalau sebaya kenit dua orang tu tak tau nak request apa pulak..

* peace yaaww ! *

Masa shooting ni berlansung memang best sangat , terimbau kejapp kenangan masa keje kat karangkraf dulu.. Eceeh ! Mekap artis yang mekap Atie tu nama dia Che Non , dia laa yang mekap masa pre wedding aku, yang sorang lagi  kak Anne , dia pulak mekap masa akak aku kawen.. hahaha kebetulan sangat ditemukan di sini.. #mata ke atas =D Cuma photographer jer aku tak kenal , sebab photographer baru.. kalau datang photographer yang aku kenal , mau shooting sampai petang gamaknyerr..

Mekap Artis : Anne 

Mekap Artis : Che Non 

Shooting ni tak amik masa lama pun , nasib baiklaa mood si Khyra & Qaish sangat baekk.. Cuma mula-mula tu jerla si Khyra tak nak tukar baju, tapi lepas mummy nyer pujuk baru laa dia ok tapi tetaap dengan syarat dia nak pakai seluar kat dalam.. #tepu dahi  Diva sangaat tau kenit sorang ni, siap bersyarat bagai .. Tak kisah laa , janji dia sporting abis time shooting , yerlaa dah biasa .. celik-celik mata jer dah hadap flash camera, so takyah nak ajar posing, senyum , semua dia dah pandai..

Khyaaa pon nak pakai liptikkk !! 

 * Posinggg time * 

* Ni mukaa Khyaaa laahh... * 

Tapi bila part Yatt shoot dengan anak dia, Nia masa tu dah moody .. Mungkin sebab lama menunggu, yerlaa mak dia mekap jer dah berejam , pastu tunggu turn nak shoot pulak.. Boring laa dia kan..   sebelah kiosk DNA ni pulak ada kedai yang jual mainan , so si Nia ni leka dalam kedai tu bila time nak shoot , orang panggil dia bergambar dia boleh buat derk jer... Jenuh ok semua orang pujuk , sampai orang kedai tu kene umpan dia gula-gula.. hahaha tu pon tak jalan , last-last shoot apa yang adoo jerlaa..



* Yatt Hamzah *


Lepas abis shooting tu Yatt sempat laa jugak shopping kat DNA, dia beli jubah.. hehehe aku suker tengok Yatt ni sekarang, makin cantek bila dah bertudung.. Atie Af pulak tak sempat nak shooping sebab suami dia ada urusan.. Walaupon aku nampak mata dia dok jeling-jeling jugak baju DNA , hehe takpe next time boleh datang shopping okeeh !        

    Baju Mom Floral from DNA    

No comments:

Post a Comment