Friday, 29 June 2012

Feeling Model !!

Hari ni keje aku ialah photoshoot stock baju kurung untuk koleksi Hari Raya nanti !! Disebabkan aku takde bajet nak bayar model so terpaksalahh diri sendiri jadi model baju2 tu.. huhu takpela sekali sekala feeling model u alls.. tapi bukan semua baju i olls pakai yer, pengsaan ler kalau smua aku nak sarung ! nasib baik boss aku ada patung mannequin tu so gilir2 lerr aku dgn 'model' tu bergaya dpn camera.. hehehe cepat skit siap kan.. Tapi yang bestnya aku tak sempat nak make up maklumlah model last minit.. mula2 tu tak plan pon aku modelnyer.. dah baju2 hujung2 tu barulaa teringat nak pakai lipstick merah !! Choii sangat kann.. so akan ada laa picture aku yg sedikit pucat nanti... takpelaa nak jual bajukann bukan modelnyaa... #eceeh =D
 Okeylaa buat masa ni korang tatap laa gambar behind the scene dulu yer.. hehehe saje amik mood raya !!


* propa sangatt *

So pada korang yang nak cari baju kurung for raya nanti , boleh laa jenguk blog aku yang satu lagi tu.. seriously aku bagitau korang, masa shoot ni pon aku dah sempat select baju mana yang aku berkenan.. hehe cantek2 u alls !! untuk korang yang pesen x suke tempah2 baju raya aku suggest beli siap jerlaa... jimat and berbaloi... !! Jahitan kemas, design menarik harga pon kalau korang kire lagi murah dari tempah tuuu.. ooopss ! sorry terbuat ayat promosi laks ! 

* gigih tak i alls ?? *

* haaa ada gaya model tak..? * 

Amacam teruja takk?? hahaha feeling sangat aku kann?? hahaha kasi can laa weiii !! 

6 comments:

  1. Siti Shuhadah : hehehe cantek tang mana ntahh?? *blushing*

    ReplyDelete
  2. Punya la I blur rupanya I follow blog u lg satu tu n penah u mkn kat uptown depan I... Cantik u kat luar

    ReplyDelete
  3. yasmine : really??? hehehe masa nampak i kat uptown tak perasan muka i ker?? btw thanks darl follow my blog..

    ReplyDelete