Thursday, 28 June 2012

Dinner Subway !!


Dah lama sebenarnya teringin nak mkn roti subway ni.. Tapi banyak kali tertangguh sebab kdg2 last minit tekak nak mkn benda lain pulak.. Tapi bila semalam Subway buat promo buy 1 free 1, terus aku bbm shah..  “ Sayang.. mlm ni kita dinner subway nak??”  Suami aku ni laju jerlaa sebab dia memang suka kott roti subway ni..

So kesahhnyaa lepas keje terus janji dgn shah jumpa kat Subway sek 13 jer, alang2 otw balik tu memang lalu jer so terus singgah.. Tapi belum sempat aku sampai kat sek 13 shah dah bbm bgtau Subway que panjangggg.. huhu  ingatkan orang lain tak heran nak rebut Subway free ni, rupanyaa dorang lagi hebat siap bawak anak-anak pi beli lagi.. Bila Shah bagitahu jer que panjang aku pon tak koserlahh nak ke sana, so suruh dia take away jerlaa then makan kat rumah.. senang ! boleh makan sambil tengok Deejavu Di Kinabalu ! hehehe tu laa motifnyerrr ..
* masa ni pukul 9 still ramai lagi que nak rebut subway free *

Dan malam tu sorang member aku bagitahu dia pon nak gi makan subway tapi terpaksa batalkan hasrat sebab que yang panjang.. masa tu jam dah pukul 9 kott, orang still beraturrr , dia pon tak koser nak beratur so sudahnyaaa dia pon cancel and dinner kat tempat lain… hehehe siannn nasib baik Shah dah gi awal2 so dapatlaa aku dinner subway ni semlm... huhu 


2 comments:

  1. Ramai gila orang kan? MQ aritu pun nai lenguh tunggu turn...

    ReplyDelete
  2. Moniqueen : mmg ramai, sebab tu dia buat 1 hari je promo tu kalau 2,3 ari blh bankrup ! hehehe

    ReplyDelete